FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Ugnsform

Ugnsformar kan man aldrig ha för många av! I denna kategori hittar du ugnfast form i olika storlekar och modeller som du kan tänkas behöva i ditt kök.
269 träffar sorterat på
Le Creuset ugnsform rektangulär - 23x33 cm - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset ugnsform rektangulär, 23x33 cm

331 kr505 kr
I lager
1
...
8
Sida 1 av 8

Mer om Ugnsformar

Förutom ugnsform hittar du även terrin här hos oss. En terrin är ett lerkärl som har funktionen av en serveringsskål. Terrinen är rund eller oval och har ett lock med två handtag. En terrin används framför allt vid servering av soppa. Kantin är en annan form som du finner  här hos oss.

En gastronormkantin är en stor serveringsplåt och vi har kantiner i metall eller plast som används i kök som tillagar stora mängder mat, så som exempelvis en skolmatsal, eller lunchrestaurang.

Den franska porslinstillverkaren pillivuyt har klassiska ungsformar i alla möjliga storlekar och former för den som känner sig osäker på vad som är bäst att investera i för långsiktig användning! 

En ugnsform kan användas till flera olika maträtter, och fungerar även väl som serveringskärl. Bland de mer klassiska ugnsformarna hittar du en rektangulär gratängform eller lasagneform som den också kallas. Denna är perfekt för allt ifrån potatisgratäng och lasagne till pajer och enchiladas. Vi har även ovala ugnsformar samt ugnsformar med lock, för tillagning av exemeplvis kyckling eller grytor.

Några av våra mest populära gratängformar kommer från Le Creuset och är gjorda i färgglatt, tåligt stengods. Vilken form och vilket material du väljer på din ugnsform beror på vilken råvara du vill kunna tillaga, men en klassisk ugnsform i glas eller porslin kommer garanterat att användas flitigt! En ugnsform i gjutjärn kan vara bra för tillredning av exemeplvis kött- och fågelrätter.

Om du införskaffar en ugnsform med galler, eller en långpanna  så passar dessa utmärkt för att tillaga en stek eller en hel kyckling. Vi har dessutom flera smidiga stekfat och ugnspannor med lägre kant, eller till och med justerbara kanter.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*