FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Grytor

Här hittar du klassiska och moderna grytor! Grytan är ett klassiskt köksredskap som använts i hundratals år och som har en viktig position i våra kök än idag.
355 träffar sorterat på
Skeppshult gryta rund med glaslock - 4 l - Skeppshult Gjutjärn
Skeppshult Gjutjärn

Skeppshult gryta rund med glaslock, 4 l

1 119 kr1 599 kr
I lager
1
...
10
Sida 1 av 10

Mer om Grytor

Är du förtjust i skaldjur rekommenderar vi Demeyeres skaldjursgryta, som är speciellt utformad för att kunna koka skaldjur. Kanske att du är sugen på att göra en riktigt god musselgryta? Grytan passar även bra till att koka sylt eller saft. Vi har även ett flertal saftkokare som är speciellt utformade för tillagning av saft. 

Olika material ger din gryta olika egenskaper. En gjutgärnsgryta är både slitstark och hård och ofta får du ett medföljande lock till din gryta. De flesta gjutjärnsgrytor passar på alla typer av värmekällor. En gryta i keramik är en ugnssäker gryta, vilket kan vara smidigt vid tillagning som lämpar sig bäst i ugn.

En emaljerad gryta, en rostfri gryta, eller en gryta i stengods är ett bra val för dig som vill ha en slittålig gryta då dessa grytor är otroligt slitstarka och sällan får repor. Här hittar du även olika typer av järngrytor. Vid matlagning i en järngryta släpper en liten del av järnet och din mat blir därför rik på järn. Här hittar du även gryta med hällpip gör det enkelt och framförallt säkert att hälla ut vatten och annan vätska ur grytan utan att du bränner dig.

I en gryta kan du tillaga det mesta, och den har en given plats i de allra flesta kök. Du kan använda en gryta till att tillaga en god pastagryta, eller varför inte en god soppgryta? Det finns otroligt många goda recept på goda grytor online, och du hittar såklart goda recept i de flesta kokböcker. Det finns inga regler eller begränsningar för vilka råvaror som du kan stoppa i din gryta, det mesta brukar bli gott, i rätt kombination givetvis. 

Vi har grytor av varierade material, pris, kvalitet och storlek. Hos oss hittar du många högkvalitativa grytor, för ju högre kvalitet, desto längre livslängd har grytan och vi vill att du ska få glädjas åt din gryta i årtionden! För att utöka livslängden ska du, precis som med alla köksredskap, ta väl hand om dina grytor. Se till att ingenting bränns fast och diska dem varsamt och noggrant.  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*