FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Stekgryta

En stekgryta är optimal för olika typer av grytor där kött, lök, eller andra grönsaker först ska brynas och därefter koka, vilket stekgrytan klarar av utmärkt.
133 träffar sorterat på  
Popularitet
Le Creuset rund gryta 4,2 l - Bamboo Green - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset rund gryta 4,2 l, Bamboo Green

2 499 kr3 299 kr
I lager
1
...
4
Sida 1 av 4

Mer om Stekgrytor

Att låta en gryta stå på spisen och puttra i en klassisk emaljerad stekgryta i timmar för att sedan äntligen få njuta av den möra maten är ett stort nöje! Stekgrytan är beroende på modell även idealisk för bryning av kött, tillagning av wokrätter samt matlagning i ugn. Med en stekgryta kan du bryna köttet direkt i i grytan och behålla den goda smaken från detta i grytan när du lägger till övriga ingredienser.

En bra stekgryta är något som du köper och sedan har kvar hela ditt liv. Det är dessutom inte helt ovanligt att stekgrytan man har hemma är arvegods från föräldrar eller far- & morföräldrar, vilket säger ganska mycket om livslängden på en bra stekgryta. Eftersom din stekgryta kommer hålla i många år rekommenderar vi att du överväger vilken typ av gryta som passar dina behov bäst. 

I denna kategori hittar du alla våra olika stekgrytor! Här hittar du stekgrytor i olika modell, form och material. Asiatisk mat och wook passar även utmärkt att tillaga i en stekgryta. Grytan tål även höga temperaturer och flera av våra stekgrytor går att använda på så väl spisplatta som öppen eld. En stekgryta bevarar även värmen en lång stund, vilket gör att maten håller sig varm länge då den ställs ut för servering.

Några av våra populäraste stekgrytor är våra färgglada stekgrytor i gjutjärn från Le Creuset. Vi har även olika stekgrytor med ben som kan ställas direkt över eld. Vi har stekgrytor i material så som glas, keramik, och gjutjärn. Stekgrytor i gjutjärn och keramik bör diskas för hand för att behålla sin kvalitet.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*