FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Allkniv

En allroundkniv är en viktig kniv att ha i samlingen och är troligtvis mångas förstahandsval när det kommer till det allra första knivköpet. 
25 träffar sorterat på
Global GS-36 allkniv 11 cm - rostfritt stål - Global
Global

Global GS-36 allkniv 11 cm, rostfritt stål

573 kr859 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Allroundknivar

Allroundkniven eller allkniven som den även kallas är utmärkt till alla möjliga matförberedelser, som att skära grönsaker, frukt eller bär, hacka lök eller finputsa kött. Allkniven är lätt att arbeta med och är ett utmärkt val när du inte behöver en kniv med speciella skäregenskaper. För en långlivad och vass kniv är det bra att hänga upp din allkniv på en magnetlist eller förvara kniven i ett block samt diska kniven förhand efter användning och direkt torka med en kökshandduk.

Allroundkniven passar perfekt som din första kniv när du flyttar hemifrån, och så länge du har en allroundkniv klarar du det mesta i hack- och skärväg. En allroundkniv är en något nättare kniv än kockkniven och kan därför uppfattas som enklare att hantera. Här på KitchenTime finner du många olika modeller av allroundknivar i varierade material och med olika kvalitativa egenskaper. Du hittar allroundknivar från flera kända och populära varumärken såsom MAC, Rosendahl och Wüsthof.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*