FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Slipsten

Slipstenen är en vanlig metod för att framför allt vässa och skärpa dina köksknivar. Många anser att en slipsten är det mest effektiva verktyget för att få eggen vass vid slipning.
4 träffar sorterat på
Slipsten #240/1000 inkl MC-462 - 2,2x21x21 cm - Minosharp
Minosharp

Slipsten #240/1000 inkl MC-462, 2,2x21x21 cm

889 kr1 449 kr
I lager

Mer om Slipstenar

Alla knivar oavsett kvalitet blir efter ett tag slöa och en slipsten eller våtsten är ett mycket effektivt och bra slipverktyg för att återställa knivens skärpa efter slitage. Det kräver lite engagemang och tålamod att slipa med slipsten eller våtsten, men det går snabbt att lära sig använda den. Här hittar du flera olika modeller av kvalitativa slipstenar och våtstenar från kända varumärken såsom Zwilling och CHROMA type 301.

Slipstenar kräver lite mer av användaren än exempelvis elektriska knivslipar, men resultatet blir därefter. Slipstenen eller våtstenen finns med olika grovhet, likt sandpapper, så kontrollera vilken som passar bäst för just dina knivar. I vår Knivslipsguide kan du läsa mer om olika slipstenar, hur du slipar med slipsten och vad som skiljer dom åt. Slipstenen är ett utmärkt verktyg att använda för att återställa eggen, och en vass kniv gör arbetet i köket så mycket roligare!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*