FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Redskap/Vitlökspress

Vitlökspress

Att hantera vitlök tycker vi ska vara lätt som en plätt. En bra vitlökspress ska vara enkel att använda samtidigt som den ska vara smidig att rengöra efteråt.
12 träffar sorterat på
Garli vitlökspress - Rostfritt stål - Dorre
Dorre

Garli vitlökspress, Rostfritt stål

95 kr159 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Vitlökspressar

Vi har även en vitlöksskärare som ger dig fint skuren vitlök som bevarar den smakrika oljan i löken. Är du istället intresserad av en vitlökshackare så ger den, vilket  namnet avslöjar, hackad lök istället för pressad lök. En vitlöksrivare ger istället fint riven lök och vi har flera vitlöksrivjärn från märket Eva Solo som passar perfekt för både vitlök, citrusskal eller parmesan. Rivjärnet är enkelt att rengöra och kan diskas i diskmaskin. Om du tröttnat på att behöva skala löken så finns det en lösning till detta. Med en vitlöksskalare är det bara att lägga löken i vitlöksskalaren och rulla fram och tillbaka så lossnar skalet, enkelt och smidigt!

Vi har flera olika vitlökspressar i olika material som uppfyller dessa krav! Vi erbjuder bland annat en stilren vitlökspress ur Bistro-serien från Bodum som finns i flera färger med ett greppvänligt handtag i rostfritt stål. Dessutom är den enkel att rengöra. Vill man istället ha ett alternativ till vitlökspressen så har vi flera olika varianter att välja bland. Vi har bland annat en vitlökskross från märket Joseph Joseph där du helt enkelt pressar vitlöken med en vaggande rörelse och då får ut det mesta av vitlöken som du vill åt.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*