FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Stekkärl/Gjutjärnspannor

Gjutjärnspanna

Här hittar du alla våra gjutjärnspannor! Gjutjärn är ett klassiskt, rustikt material som klarar av att hålla hög värme under en lång tid.
89 träffar sorterat på  
Popularitet
Skeppshult stekpanna med trähandtag - 28 cm - Skeppshult Gjutjärn
Skeppshult Gjutjärn

Skeppshult stekpanna med trähandtag, 28 cm

699 kr1 049 kr
I lager
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Gjutjärnspannor

Det är viktigt att du inte diskar gjutjärnskärl och pannor i diskmaskin, utan de ska diskas för hand. Är du ute efter en stilfull och rejäl gjutjärnsstekpanna så kan vi rekommendera vår populära panna från Skeppshult som också har ett trendigt trähandtag!

Om du vill ha en gryta som kan innehålla en stor volym, och om du vill göra långkok, så passar en gjutjärnsgryta utmärkt! En gjutjärnsgryta eller gjutjärnspanna är även lämplig om du vill kunna ställa in din panna eller gryta i ugnen efter att ha använt den på spisen. Beroende på vilken spis du använder lämpar sig vissa gjutjärnsgrytor bättre än andra. Alla gjutjärnsgrytor och pannor är till exempel inte användbara på induktionshällar. Om du har en vanlig spis lämpar sig både gjutjärnsgryta och gjutjärnsstekpanna. Har du istället en induktionshäll rekommenderar vi en gryta från Gense eller från Ronneby bruk som lämpar sig för alla spishällar och induktionshällar.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*