Välkommen till en värld full av god matlagning. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, inspiration och kökskunskap.
*Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig när som helst.
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
* jämförelsepriset avser det lägsta priset produkten haft de senaste 30 dagarna innan kampanjstart
Fri frakt, i lager, omgående leverans
Tillaga en lika vällagad och mör stek eller biff som på din absoluta favoritrestaurang - hemma i ditt egna kök!
LCD-display för aktuell temperatur
Denna Sous Vide har ett hölje i rostfritt stål och är utrustad med en belyst LCD-display som visar den aktuella temperaturen samt timer upp till 99 timmar. Den är dessutom mobil, vilket är både utrymmesbesparande och praktisk. Den värmer 20 liter på ca 45 min till 56 grader(avvikelse max 0,5 grader) och har en vattencirkulation på 8 liter per minut. Passar att användas till kärl som har ett djupt på minst 15 cm. STSV50 är IPX7-klassad vilket innebär att hela enheten är skyddad mot vatten.
För en exakt temperatur rakt igenom
Att tillaga mat med en Sous Vide gör att maten tillagas med en exakt och precis temperatur. Du ställer in den temperaturen som du önskar på din råvara, så tillagas köttet i den exakta temperaturen rakt igenom. För att råvaran som du tillagar ska skyddas mot vatten och behålla smak så vakuumförpackas den. Om du ska tillaga kött sker det ofta efter en marinering och för att köttet ska få den härliga stekytan kan det med fördel stekas på snabbt efteråt i en stekpanna.
Behåll både näringsämnen och smak
Tillagningstiden blir något längre än vid den traditionella matlagningen som du är van med, men genom att råvaran vakuumförpackas behålls näringsämnen och smak på ett unikt sätt - det är helt enkelt värt den extra stunden!
Vi har satt ihop en Sous Vide-guide med tabell för olika råvaror och temperaturer.
1 cm 30 minuter, 2 cm 45 minuter, 3 cm 95 minuter, 4 cm 120 minuter, 5 cm 180 minuter, 6 cm 250 minuter.
1 cm 10 minuter, 2 cm 20 minuter, 3 cm 30 minuter, 4 cm 40 minuter, 5 cm 50 minuter, 6 cm 60 minuter.
1 cm 20 minuter, 2 cm 40 minuter, 3 cm 75 minuter, 4 cm 90 minuter.
Sparris 35 minuter, potatis 70 minuter, rotfrukter 110 minuter.
Bäst-i-test vinnare av Pricerunner
Denna Sous Vide har 2021 blivit utsedd till Bäst-i-test vinnare i Pricerunners test. Den har jämförts med marknadens populäraste Sous Vide cirkulatorer och blivit bedömd för bland annat temperatur, byggkvalitet, kapacitet och användarvänlighet.
Färg | Svart |
Material | Rostfritt stål |
Effekt | 800 W |
Längd/djup | 10.5 cm |
Bredd/diameter | 8 cm |
Höjd | 37.5 cm |
Volym | cl |
Artikelnummer | 10082923 / 30658913 |
Fil | STSV50 SE.pdf |
Färg | Svart |
Material | Rostfritt stål |
Effekt | 800 W |
Längd/djup | 10.5 cm |
Bredd/diameter | 8 cm |
Höjd | 37.5 cm |
Volym | cl |
Artikelnummer | 10082923 / 30658913 |
Fil | STSV50 SE.pdf |