Flame master gasbrännare från Satake. Kan användas både med och utan munstycket. En proffsbrännare med grill/stekfunktion, med munstycket på kan du få en fin yta på råvarorna som t ex. kött, fisk eller grönsaker. Tack vare munstycket blir bränningen något mjukare än med en klassisk gasbrännare utan munstycke.
Häftig produkt med stort användningsområde för alla matintresserade.
- Drag av skyddsplasten och bränn av Flame Master under fläkt eller utomhus i 2 minuter innan första användningen.
- Fylls med butangas. Skaka gasflaskan innan påfyllning. Håll Flame Master uppochned vid påfyllning.
- Håll Flame Master relativt stilla och med inte för mycket lutning vid halstring / grillning av råvara.
- Flame Master blir cirka 1200°C.
- Låt Flame Master svalna helt innan ni nuddar munstycket och innan artikeln packas ned i förvaringslåda.
- Kan även användas som en klassisk brännare utan munstycket.