FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Bakning/Bakformar/Brödformar

Brödform

I denna kategori hittar du alla våra brödformar i varierade storlekar. Hembakat bröd är fantastiskt gott och en brödform eller två är ett måste för alla hemmabagare!
26 träffar sorterat på
Heirol brödform - 2 l - Heirol
Heirol

Heirol brödform, 2 l

169 kr
I lager

Mer om Brödformar

Här finner du brödformar från flera välkända och populära varumärken som Le Creuset, Tala och Eva Solo med flera. Du finner även nya varianter av brödformar så som en baguetteform som är särskilt utformad för just tillagning av baguetter.

Med hjälp av brödformar kan du baka snygga matbröd i olika former och du behöver inte forma dina bröd med händerna eller vara orolig att degen ska "lägga sig". En brödform eller flexiform hjälper dig att få till de där perfekta limporna eller baguetterna, och de finns i flera olika material.

Bland annat finner du brödformar med nonstick-beläggning som gör att brödet inte fastnar i formen och som gör formen mycket lätt att rengöra. Brödformarna i silikon är både mycket praktiska och värmetåliga, och kan användas både i ugn och diskmaskin.

Vi har även flera baguetteplåtar från Emile Henry som har en liknande funktion som ett smörgåsjärn där du helt enkelt drar igen ett lock över baguetterna. En baguetteplåt är platt och liknar en bakplåtsmatta, men som är rundad i formen för att baguetterna ska få rätt form.

Älskar du att baka eget bröd är brödformar ett utmärkt val för att få till brödet i den önskade storlek och form som du vill ha. Hos oss hittar du brödformar i fler olika storlekar beroende på vilket typ av bröd du ska baka. Här finns brödformar med miniformar för att göra minibröd, även hamburgerbrödformar och klassiska brödformar för att baka limpor. Det finns även brödformar för att baka rågbröd, baguetter och andra typer av bröd. Vi har brödformar i både stål och silikon och vissa med nonstick beläggning som gör det enkelt och smidigt att lossa brödet efter gräddning.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*