FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Bakpensel

En bakpensel hjälper dig att få till den sista finishen på dina bakverk! Bakpenslar kommer väl till pass då du vill pensla bullar, mjuka kakor, eller pajer med ett lager äggula för att det ska få den där perfekta gyllenbruna färgen.
22 träffar sorterat på
Bakpensel rund - 18,3 cm - Kockums Jernverk
Kockums Jernverk

Bakpensel rund, 18,3 cm

45 kr49 kr
I lager

Mer om Bakpenslar

En bakpensel kan kombineras med andra bakredskap så som till exempel ett set med degbunkar, en slickepott, en visp, en pajform, eller en receptbok för att bli en bra grund till en uppsättning bakredskap. Om du vet vilken personens favoritfärg är så finns det med säkerhet flera olika degbunkar, pajformer, penslar m.m i just den färgen! 

Här hos oss hittar du olika typer av penslar. En brödpensel kan du hitta både i tagel, nylon och silikon. En silikonpensel  och en nylonpensel är enklare att rengöra än en i tagel, men vilken pensel som du väljer, om det så blir en bakpensel i silikon eller en i tagel så bör du välja en som tilltalar just dig.

En pensel för bakning är något som man inte tänker på att man kan vara i behov av, därför kan vi tipsa dig om att sätta ihop ett litet bakkit till någon som fyller år och som inom kort, eller inom ett par år, kommer att flytta hemifrån.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*