FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Tryckkokare

Tryckkokare ger din matlagning ytterligare en dimension och här finner du tryckkokare av olika modell och design!
7 träffar sorterat på  
Popularitet
Perfect Plus tryckkokare 4,5 l - Chrome - WMF
WMF

Perfect Plus tryckkokare 4,5 l, Chrome

2 268 kr3 419 kr
På väg till oss

Mer om Tryckkokare

En tryckkokare är helt tät vilket gör att du slipper oroa dig för spill eftersom innehållet, trots rörelse och skvalp, stannar inuti kastrullen. Om du vill ha en tryckkokare som kan användas på alla värmehällar rekommenderar vi en tryckkokare med lock och korg från märket Funktion, eller tryckkokaren NutriCook från Tefal.

Du kan använda en tryckkokare till vardags i ditt kök, eller varför inte på campingsemestern? Med en tryckkokare bevaras matens näringsämnen i betydligt större utsträckning än vid vanlig kokning. Tryckkokningen gör inte bara maten nyttigare, även smaken bevaras bättre, och eftersom temperaturen i en normal tryckkokare är närmare 130 grader så blir tillagningstiden betydligt kortare. 

En tryckkokare låter matlagningen gå mycket snabbare tack vare det höga trycket. I ett tättslutet kärl kokas vattnet upp, och genom att vätskan inte omvandlas till ånga utan behåller sin rinnande form stiger trycket och vätskans kokpunkt, vilket effektiviserar processen. Tack vare en ventil som mäter av högsta kokpunkt och högsta tryck kan trycket aldrig bli för högt.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*