FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Knivblock & Knivställ

Att förvara knivar i ett knivblock är smidigt förvaringsmässigt och dessutom förlängs knivarnas livslängd jämfört med om de ligger lösa i en besticklåda där de slits mot varandra.
40 träffar sorterat på  
Popularitet
Universal knivblock 23 cm - Svart - Dorre
Dorre

Universal knivblock 23 cm, Svart

171 kr339 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Knivblock

Här på KitchenTime hittar du ett stort utbud av kvalitativa knivblock i olika material från flera kända varumärken såsom Fiskars, Dorre och Eva Solo som är snygga att ha framme i köket. Vi har dessutom knivblock i många olika färger och former, så att du ska kunna välja ett som passar perfekt till både dina knivar och din köksinredning. 

Här hittar du alla våra knivblock!  Ett knivblock är ofta anpassat för att rymma alla kökets nödvändiga knivar och möjliggör förvaring direkt på köksbänken. Med ett knivblock är det enkelt att ta fram och stoppa tillbaka knivarna som används frekvent, och du riskerar inte heller att skada knivarnas blad eftersom de förvaras separerat från andra köksredskap. I flera av våra knivset ingår även ett knivblock eller ett knivställ, så om du är ute efter både knivar och knivförvaring kan det vara värt att välja detta alternativ. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*