FRI FRAKT ÖVER 495 KR

★ ★ ★ ★ 4.4 / 5 PÅ TRUSTPILOT

ÖPPET KÖP 60 DAGAR

Logga in

Bli medlem – få 100 kr rabatt på ditt första köp

Inspiration/Guider/

Japandi cooking - när japansk & skandinavisk mat möts

Japandi Cooking är mötet mellan japansk och skandinavisk matfilosofi. Tre av Sveriges främsta matprofiler – Albin Edberg, Johan 'Matgeek' Hedberg och Louise Johansson – delar här sina tekniker, råvaror och recept i en smakfull fusion av japansk teknik och nordiska råvaror.
måndag 2 juni 2025
Dela artikel

Inne i köket

Handla till Japandi-köket


Japanska Knivar  


Skålar  


Mortlar  


 

Ta del av recept Visa alla

 

RECEPT | JUNI 2025

Halstrad entrecote m. misodipp

Skapa känslan av en japansk izakaya – hemma i ditt eget kök. Här bjuder Johan Hedberg på saftig entrecote med riven vitlök, sushiris, misodipp och en krispig kålsallad.

 

RECEPT | JUNI 2025

Piggvar m. kombusmörsås

På jakt efter ett lyxigt middagsrecept? Testa Albin Edbergs Japaninspirerade piggvar! Kombinationen av krispig fisk, fräscha vårgrönsaker och en smakfull smörsås gör den här rätten perfekt. 

 

RECEPT | JUNI 2025

Tamago Sando: japansk smörgås

Louise Johansson ger oss den japanska klassikern Tamago Sando. En smörgås med fluffig äggfyllning och mjuka brödskivor som Louise smaksätter med misomajonnäs och malen vitpeppar.

 

RECEPT | JUNI 2025

Okonomiyaki med bacon

Comfort food på japanska! Okonomiyaki är en kålpannkaka med en perfekt balans mellan krisp, krämighet och umami. Johan Hedberg har hämtat inspiration till sitt recept ifrån Osaka.