FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Varumärken/Scanpan

Scanpan

År 1956 började danska Scanpan att tillverka sina egendesignade grytor, kastruller och stekpannor. Med rötter i traditionellt hantverk erbjuder Scanpan funktionella och tidlösa redskap för det moderna köket, både till hushåll och professionella storkök.
Scanpan CTXScanpan Fusion 5Scanpan Pro IQ
88 träffar sorterat på
Scanpan HaptIQ stekpanna - 28 cm - Scanpan
Scanpan

Scanpan HaptIQ stekpanna, 28 cm

1 349 kr2 279 kr
I lager
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Scanpan

Utan att kompromissa med kvalitet använder Scanpan 100% återvunnen aluminium, vilket är bättre för miljön genom minskad energiförbrukning och avfallsproduktion. Återvunnen aluminium har lika bra kvalitativa egenskaper som ny, med utmärkt värmeledningsförmåga.

Alla nonstick produkter produceras i Scanpans fabrik i Ryomgård, utanför Århus i Danmark, där de har full kontroll på hela produktionsprocessen. De material och metoder som används för tillverkningen av nonstick produkterna uppfyller Scanpans strikta miljö- och kvalitetskrav. Förutom Scanpans populära nonstick produkter finns även en elegant designserie och en professionell serie i koppar och rostfritt stål, samt köksredskap och specialprodukter för den dagliga matlagningen. Scanpan utvecklar kontinuerligt sina produktkoncept tillsammans med partners och professionella kockar för att säkerställa användarvänliga produkter av hög kvalitet. 

Produktionen sker nära Århus i Danmark i en högteknologisk industri med stort fokus på både kvalitet och miljö. Scanpan utvecklar ständigt nya produkter och kännetecknas av att alltid ligga i framkant vad gäller teknik och innovation. Scanpans produkter har kammat hem priser i många kocktävlingar som OS, VM, EM och SM i matlagning och erbjuder produkter av högsta kvalitet. Sortimentet är brett och innehåller allt från nonstick produkter till rostfritt stål och koppar. Scanpan har sedan starten tillverkat aluminiumprodukter med patenterad keramisk titanbeläggning som även har format kärnan i verksamheten.

KVALITATIVA KÖKSPRODUKTER & MILJÖVÄNLIG PRODUKTION

Scanpan strävar efter att göra skillnad både i köket och för miljön där god mat förtjänar kvalitativa köksredskap som tillverkats på ett omsorgsfullt sätt. Detta ställer höga krav på produktionsmetoderna och kvaliteten på materialen såväl som miljömässig hållbarhet.

Alla Scanpans formgjutna aluminiumprodukter är tillverkade i ett miljövänligt aluminum i deras fabrik där alla steg i tillverkningsprocessen kontrolleras. Scanpan har även utvecklat en beläggning som är helt fri från PFOA och PFOS ämnen. Tillsammans med den keramiska titanbeläggningen erbjuder de en av marknadens mest motståndskraftiga nonstick beläggning.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*