FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Bosch

Bosch är ett tyskt elektronikföretag som grundades redan i slutet av 1800-talet. Bosch står för teknisk innovation och kvalitet, och strävar efter att uppfinna nya smarta lösningar som underlättar hushållsarbetet. Boschs teknik är “Invented for life” och täcker in allt från innovationer till hemmet, bilen eller arbetsplatsen, alla dimensioner av våra liv helt enkelt.
40 träffar sorterat på
MCM3501M Bosch matberedare 2,3 l - Rostfritt stål - Bosch
Bosch

MCM3501M Bosch matberedare 2,3 l, Rostfritt stål

1 246 kr1 554 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Bosch

HISTORIA

1886 var året då Robert Bosch lade grunden till det Bosch som finns idag. Allting började i Roberts verkstad för elteknik och precisionsteknik i Stuttgart. Robert ansåg att gott hantverk är bättre än tillfälliga vinster och det kan anses vara grunden till varför Boschs produkter sedan mer än 100 år tillbaka ansett kvalitet, pålitlighet och teknik vara det allra viktigaste. År 1920 hade Bosch vuxit enormt med över 10 000 anställda och hade även verksamheter på en global nivå. Här började Boschs utveckling av elektriska hushållsapparater för det privata hemmet. År 1952 lanserade Bosch deras första köksmaskin i och med att folk nu började skaffa allt mer elektriska produkter till hemmet. Deras första köksmaskin “Neuzeit I” kunde både knåda, hacka, strimla, blanda, riva och underlättade därför för många vid bakning och matlagning.

BOSCHS ELVISPAR-BÄST I TEST

Några av de allra populäraste elvisparna är Boschs elvispar från serien MFQ. Elvispen MFQ4020 har blivit utnämnd till “bäst i test” år 2012 av tidningen “Allt om mat” med motivering att elvispen är stabil med ett bra grepp och vispar snabbt och effektivt och ger största gräddvolymen samtidigt som den är prisvärd. Samma visp vann även Utmärkelsen “Bäst i Test” av tidningen “Råd & Rön” november 2014 och 2015 av tidningen “TÆNK”. Elvispen MFQ3010 har även den fått en fin utmärkelse, nämligen utmärkelsen “bra köp” av tidningen “Råd & Rön”. Boschs elvispar är något alldeles extra helt enkelt!

I vårt sortiment hittar du utvalda populära köksprodukter med smarta lösningar från Bosch.Bosch vill koppla samman all deras teknik via internet och därmed göra människors liv bättre och enklare och de anser att sammankoppling och uppkoppling är rätt väg att gå, vilket deras nya slogan menar som lyder: “simply connected”. Bosch har över 60 års erfarenhet av utveckling av köksmaskiner och maskinerna är enkla att använda och håller en hög standard. Bosch erbjuder allt ifrån köksmaskiner, matberedare, elvispar. Stavmixers, och kapselmaskiner.

GREEN TECHNOLOGY

Något som är ständigt pågående och som har varit ständigt pågående inom Bosch under flera decennier är deras fokus på hållbarhet inom alla områden. Innan produktionen inleds börjar arbetet med att fokusera på hållbarhet, och fokuset på hållbarhet avtar inte förrän förpackningsmaterialet har återvunnits. Boschs produkter som är extra vatten- och energisnåla är märkta med texten “ Green Technology inside”. Sedan 1990 har Bosch dessutom mer än halverat den vattenförbrukning som tillkommer vid tillverkning  av deras produkter. Det produktionsavfall som tillkommer vid producering av produkter samlas in allt efter som och 92% av allt avfall återvinns.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*