Hos oss hittar du en mängd olika stekpannor med vitt skilda stekegenskaper. När du väljer stekpanna är det viktigt att fundera över vilket material som passar din matlagning bäst. Vill du ha tips på vilken stekpanna som passar dig bäst har vi satt ihop en Stekpanneguide för de vanligaste stekpannorna.
Scanpan HaptIQ har en extra tålig non-stick-beläggning med gjutjärnsliknande textur för bästa stekresultat. Fem lager stål och aluminium ger jämn värme och hög hållbarhet. Ugnssäker upp till 260 °C och fungerar på alla värmekällor.
Ceramic
Satakes lättviktsstekpannor i gjutjärn har en PFAS-fri keramisk non-stickbeläggning och en honeycomb-mönstrad yta för jämn värmefördelning. Stilrena mattsvarta handtag och utmärkt för grönsaker, fisk och kött. Passar alla värmekällor.
Fusion 5
Scanpan Fusion 5 är en elegant serie kokkärl i fem lager rostfritt stål och aluminium som ger snabb och jämn värmespridning. Utrustad med droppfri kant, måttskala och ugnssäkerhet upp till 260 °C. Fungerar på alla värmekällor och tål maskindisk.
I köket med Scanpan
GUIDE | JUNI 2025
Stekskola med Matgeek
Rostfri vs. belagd – vilken panna ska du välja? Matprofilen Johan 'Matgeek' Hedberg reder ut skillnaderna och visar hur de ska användas.
MATGLÄDJE | JUNI 2025
En del av Japandi Cooking
Scanpan är en del av Japandi Cooking: vårt urval av produkter som möter både den japanska och skandinaviska matfilosofin i köket.