FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Inspiration/Guider/Goda krustader och recept med mästerkocken Catarina König

Goda krustader och recept med mästerkocken Catarina König

Sveriges mästerkock, kokboksförfattare och matkreatör Catarina König har tillsammans med skandinaviska Nordwik tagit fram det ultimata verktyget till förplocket - krustadjärnet. Ta del av Catarinas recept på krustader och njut av krispigt goda krustader som kommer imponera på dina gäster. Psst... Den perfekta julgåvan att ge bort till hemmakocken!
tisdag 20 februari 2024
Dela artikel

Matlagning med guldkant

Hon är hela Sveriges mästerkock, kokboksförfattare och matkreatör - Catarina König, a.k.a @matfashionistan bjuder in till en värld full av matlagning med guldkant! Det är något speciellt med att bjuda på den perfekta snitten, aperitifen eller förplocket innan en härlig middag avnjuts med nära och kära - där franska "croustades", även kallat krustader är en av favoriterna.

Catarina har under en lång tid sökt med ljus och lykta efter det perfekta krustadjärnet för att skapa just det. Tillsammans med Nordwik har Catarina König tagit fram ett högkvalitativt krustadjärn med vackert ekhandtag, som dessutom är prisvänligt för plånboken.

Den perfekta julgåvan!

Ge bort det perfekta kitet

Ge bort ett uppskattat kit till hemmakocken i form av Catarinas populära krustadjärn tillsammans med hennes kokbok "Helg med guldkant". Det perfekta kitet om du frågar oss!

”Att göra egna krustader är så himla kul och de blir så otroligt fina. Det kan tyckas vara pilligt, men det är verkligen mödan värt." - Catarina König

Tips & tricks från Catarina

3 recepttips för att lyckas med dina krustader!

1. Att göra krustader är som att göra pannkakor, den första eller de första blir sällan perfekta. Efter många om och men kommer du få grepp på det!2. Att fritera en krustad tar ca 2-3 minuter. Om krustaden inte släpper av sig själv från järnet kan man peta ned den genom att puffa lätt med en gaffel runt kanterna. Den släpper tids nog!3. Det som kan hända om man doppar järnet direkt från oljan ned i smeten är att det blir för mycket olja i botten, vilket gör att smeten vid botten inte vill fästa på krustadjärnet. Värm därför upp järnet i oljan först!

Upptäck fler recept Catarinas senaste kokbok

Inspireras av fler recept och andra tips i Catarinas senaste kokbok "Helg med guldkant", där hon lyfter helgmiddagen till nya nivåer med varierade och smaksäkra rätter, som kombineras med välmatchade dryckestips.

Ta del av fler tips

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*