Ge bort det perfekta kitet
Ge bort ett uppskattat kit till hemmakocken i form av Catarinas populära krustadjärn tillsammans med hennes kokbok "Helg med guldkant". Det perfekta kitet om du frågar oss!
FRI FRAKT ÖVER 495 KR
ÖPPET KÖP 30 DAGAR
Hon är hela Sveriges mästerkock, kokboksförfattare och matkreatör - Catarina König, a.k.a @matfashionistan bjuder in till en värld full av matlagning med guldkant! Det är något speciellt med att bjuda på den perfekta snitten, aperitifen eller förplocket innan en härlig middag avnjuts med nära och kära - där franska "croustades", även kallat krustader är en av favoriterna.
Catarina har under en lång tid sökt med ljus och lykta efter det perfekta krustadjärnet för att skapa just det. Tillsammans med Nordwik har Catarina König tagit fram ett högkvalitativt krustadjärn med vackert ekhandtag, som dessutom är prisvänligt för plånboken.
Ge bort ett uppskattat kit till hemmakocken i form av Catarinas populära krustadjärn tillsammans med hennes kokbok "Helg med guldkant". Det perfekta kitet om du frågar oss!
1. Att göra krustader är som att göra pannkakor, den första eller de första blir sällan perfekta. Efter många om och men kommer du få grepp på det!2. Att fritera en krustad tar ca 2-3 minuter. Om krustaden inte släpper av sig själv från järnet kan man peta ned den genom att puffa lätt med en gaffel runt kanterna. Den släpper tids nog!3. Det som kan hända om man doppar järnet direkt från oljan ned i smeten är att det blir för mycket olja i botten, vilket gör att smeten vid botten inte vill fästa på krustadjärnet. Värm därför upp järnet i oljan först!
Inspireras av fler recept och andra tips i Catarinas senaste kokbok "Helg med guldkant", där hon lyfter helgmiddagen till nya nivåer med varierade och smaksäkra rätter, som kombineras med välmatchade dryckestips.